Världspremiär för vårt lektionsmaterial!

Publicerad 25 januari, 2012
Nu släpper vi ett 15-tal olika lektionsidéer och upplägg för att stödja 28 000 skolelever i Västmanland att bli lösningen på framtidens kompetensutmaning.
Dela

Arbetsmarknadskunskap har tagit fram ett idématerial för 15-tal lektioner för högstadiet och gymnasiet. Som med allt annat som Jobba i Västerås sysslar med så är självklart lektionsmaterialets arena arbetsmarknaden, och slutmålet är långsiktig kompetensförsörjning. "Vi stödjer skolelever bäst genom att förtydliga för dem hur arbetsmarknaden ser ut och fortsätta rusta dem för en lång yrkeskarriär" säger Björn Nordén, verksamhetschef på JIV. "Och vi ser verkligen stora resultat i enskilda elevers synsätt med väldigt enkla medel, ungdomarna vill verkligen få råd kring hur man hittar till jobben och väljer en utbildningsväg som är trygg" fortsätter Linda Wiltebo, projektledare för Arbetsmarknadskunskap. Materialet är fritt att använda, skriva ut och kopiera och finns under Lektionsmaterial på www.arbetsmarknadskunskap.se.