Publicerad 29 maj, 2013
Innan terminen är avslutad har Arbetsmarknadskunskap nått ut till fler än 4000 elever i Västmanlands län. Precis som under vårterminen 2012 har projektet nått ut till fler än 4 000 10-19-åringar i länet.
Dela

Efter dagens lektion på Kungsängsgymnasiet i Sala, passerades 4000-vallen. Närmare bestämt har 4002 elever fått en inspirationslektion i Arbetsmarknadskunskap. Hittills har 170 lektioner genomförts under 2013.

-Det känns otroligt kul att kunna matcha fjolårets siffror. Det är en indikation på att både elever och skolpersonal är intresserade av ämnet, säger Ted Radgren, en av kommunikatörerna.

- Vi har haft ungefär lika många lektioner på gymnasiet som i klass 6-9, fortsätter Sara Wallentin, kommunikatör i Arbetsmarknadskunskap.- På slutet har även efterfrågan bland årskurs 4-5 ökat, avslutar Ted Radgren.

Vårterminen är dock inte slut än, utan ett tiotal lektioner återstår.