Sommarjobb i stan

Publicerad 28 april, 2014
Kampen om sommarjobben är hård för Västerås ungdomar. Bor du hos Mimer ökar dock chansen något. - Det är viktigt att ungdomarna får känna att de behövs på arbetsmarknaden, säger Wivecka Ljungh, HR-chef på Mimer.
BILDGALLERI Dela
Ladda ned

I sommar är det premiär för Summer Works, där kommunala bostadsbolaget Mimer erbjuder stadens 16-17-åringar som är bosatta på en Mimeradress tre veckors sommarjobb.

I samarbete med bland andra Jobba i Västerås och Västerås Stad har Mimer anställt totalt 50 ungdomar som kommer att arbeta i lag om fyra personer på sex olika områden i stan.

Här kan du läsa mer om det projekt som vi på Arbetsmarknadskunskap, tillsammans med YOU, har varit delaktiga i. Vi tycker det är viktigt att ungdomar tidigt får chansen att vara ute på arbetsmarknaden för att skaffa sig erfarenhet och kunskaper som kan hjälpa dem i deras framtida yrkesliv.