Arbetsmarknadskunskap i SVT

Publicerad 7 oktober, 2014
De regionala nyheterna i SVT uppmärksammar Arbetsmarknadskunskap i Örnsköldsvik
Dela

Våra kommunikatörer i Örnsköldsvik, Maria och Olof, hade sällskap av ett team från SVT under en av sina lektioner för att göra ett inslag för Mittnytt. 

 

- Tanken är ju att eleverna ska få mer kött på benen. När de söker in till gymnasiet och till högskola ska de ha den informationen de behöver för att göra ett genomtänkt val, säger Maria Otto som leder lektionen tillsammans med kollegan Olof Dahlberg.

 

Så här säger eleven Juline om lektionen i Arbetsmarknadskunskap:

 

- Jag trodde att lektionen skulle vara tråkigare än vad den var. Jag tyckte att det var väldigt intressant. Kommunikatörerna fångade mitt intresse och jag tycker att det är en viktig lektion. Vi har verkligen fått veta vad vi kan jobba med.

 

Se hela inslaget här.